Wereld van de Wijsheid

>De ezel en de klaproos

“Een anderen kijk op esoterie en spiritualiteit”

Welkom: aan de leestafel is het mogelijk om vragen te stellen of een boekje te lezen over wat u op dat moment het meest aanspreekt. Wij geven u ’n aantal overdenkingen mee die u als richtingaanwijzer kunt gebruiken om een groter overzicht op uw leven te krijgen

De verschillende onderdelen in de taak worden geleid door de Leraren vanuit de Wereld van de Wijsheid.

De woensdagmiddagen 26 mei, 16 juni en 14 juli, 11 augustus, 8 september, zijn gepland voor een ontmoeting met Leo Wobben medewerker - WvdW. Leo is aanwezig van 14.30 tot ca 16.00 uur.

De locatie is in Zutphen < GASTERIJ - DE GRACHT - L AARSTRAAT 1 > Vrijdagavonden 21 mei, 18 juni, 16 juli 13 augustus 17 september. Leo is aanwezig van 19.00 uur tot ca. 20.00 uur.

de ezel en de klaproos

Elk wezen is uniek

Dit is inspiratie. De mens kent dit uit eigen ervaring: iemand kan hem iets aanreiken, maar hij kan alleen maar vanuit zijn wezen voelen of datgene wat aangereikt wordt, werkelijk bij hem hoort. Uw wezen heeft gezien hoe uw leven er in grote lijnen uit ging zien.

Er zijn 16 lesboekjes op de leestafel aanwezig. In deze lesboekjes zijn de lessen vanuit de Wereld van de Wijsheid tot uw beschikking.

Het menszijn, De levenscyclus, De planeetkrachten, De Denkkap,

De Bewustzijnsgraden, De Maan-energie, enz

http://zilverenspiegel.web-log.nl

Info: 0575 – 571807

Ontmoetingen

Ook worden er door de medewerkers van de Wereld van de Wijsheid in het hele land groeps- of persoonlijke ontmoetingen georganiseerd, waar iedereen spelenderwijs in contact kan komen met zienswijzen vanuit de Wereld van de Wijsheid en deze kan toetsen via de eigen bewustzijnsprocessen.

Nu is er ook in Zutphen ’n medewerker en een mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer, met anderen in gesprek te komen. Leo Wobben heeft al gedurende enkele jaren contact met

De Wereld van de Wijsheid en wil een bijdrage leveren door u via een leestafel kennis laten maken met deze Wereld.